Tuu meille töihin!

22.11.2022

Katsastaja, Tattarisuon Autokatsastus Oy, Helsinki

Etsimme katsastajaa rentoon ja kannustavaan tiimiimme. Mikäli sinulta löytyy taskusta kevyen kaluston katsastusoikeudet ja kokemusta alalta, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Edellytykset

Sinulla on mahdollisesti kevyen kaluston katsastusoikeudet, kokemusta alalta ja hallitset määräaikaiskatsastukset. Muutos- ja rekisteröintikatsastusoikeudet tai raskaan kaluston luvat katsotaan hakijan eduksi.

Voimme myös tarvittaessa kouluttaa tehtävään. Koulutusta varten vaaditaan henkilöltä auto- tai koneteknikon tai -insinöörin koulutus. Myös ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittanut autonasentaja voi hakea tehtävään. Edellä mainittujen tutkintovaatimusten lisäksi hakijalta edellytetään vähintään kuuden kuukauden kokemus autokorjaamo- tai vastaavasta työstä.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja työskentelet ammattitaitoisesti.

 

Tarjoamme

Tattarisuon Autokatsastus Oy tarjoaa sinulle vakituisen työn osana rentoa ja kannustavaa tiimiä. Tarjoamme työntekijälle kannustavan palkkauksen, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä laajan terveysturvavakuutuksen, joka sisältää kaikki erikoislääkäripalvelut.

 

Muut tiedot

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Työaika ma-pe katsastusaseman aukioloaikojen puitteissa.

Palkkaus sopimuksen mukaan/palkkatoive.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Meillä saat työkavereiksesi kokeneita ja pitkään talossa viihtyneitä osaajia, joiden kanssa et taatusti jää yksin. Haluamme tarjota työntekijöillemme mukavan ja rennon työympäristön, koska olemme varmoja, että se näkyy postitiivisesti myös asiakaspalvelussamme.

Meillä on yhdessä tekemisen meininki sekä matala hierarkia. Liity siis joukkoomme asemalle, joka on ollut olemassa vuodesta 1995 ja nykyisten yrittäjien omistamana vuodesta 2016.

Paa viestiä tai soita niin kerron lisää!

Terveisin

Marika

marika.kurki@tattarisuonautokatsastus.fi

p. 0407604910

25.11.2022Poikkeus aseman aukioaikaan 2.12!
22.11.2022Tuu meille töihin!
11.11.2022Aseman uusi aukioloaika 1.12.2022 alkaen
02.11.2022Opiskelija- ja eläkeläiskortilla alennusta!
01.04.2022Vuokraa meiltä otsonaattori!
14.05.202040-vuotta vanhojen autojen ja nelipyörien katsastusaikaväli on jatkossa 2 vuotta